Třicetidenní výzva – článek denně PlaCla zvládne

Článek napsal Václav Bartoš dne 1.6.2018 . Zařazeno v kategorii Tipy a triky

Abych vám ukázal, jak snadno a rychle dokáže služba PlaCla plnit firemní weby, blogy nebo eshopy obsahem, napadlo mě předvést to sám na sobě. I když si o mně teď Michal Kubíček myslí, že jsem blázen, nic takového není potřeba a denně sem nebudou čtenáři chodit. Přesto mě tahle výzva chytla před pár měsíci natolik, že jsem ji od té doby nepustil z hlavy. Je mi jasné, že článek pravděpodobně nečtete v den, kdy vznikl. Každopádně už zůstane trvalou součástí blogu jako ukázka, co jsme už v roce 2018 hravě zvládli.

Abych byl konkrétnější, měsíčně napíšeme přes 600 textů především pro blogery. Do redakce vybíráme z nejzkušenějších a nejrychlejších blogerů. Z redakce pro blogery pak vybíráme nejlepší do redakčního týmu pro inzerenty – to jsou ty poptávky POUZE NAPSÁNÍ, které inzerenti vidí ve svém prostředí.

Část textů z třicetidenní výzvy (jeden text denně) budu psát sám, jako například tento. Zbytek zadám do redakce. Co bude potřeba doplnit z toho, o čem vím jen já, dopíši do připravených textů za pochodu. Za mnou je první fáze, kdy jsem si sepsal jednotlivá témata:

Teď k tématům rozepíši podrobnější zadání do poptávek POUZE NAPSÁNÍ, nechám si napsat několik článků najednou a pak nastavím data jejich publikace. Celý seriál mohu mít hotový už v příštím týdnu a pak už budou články jen vycházet. Takže není potřeba mi nějak zvlášť držet palce, protože je to něco, co zvládne každý. O jazykovou stránku se u nabídky napsání včetně korektury starají naši kontroloři. Aktuálně jsou čtyři.

Ač se zdá, že celý ten organismus stačí jen naprogramovat, je za službou PlaCla především každodenní mravenčí práce. O tom bude hned následující článek. O tom, co to obnáší na straně blogerů, budou některé následující  články (3, 11, 12, 24, 26 a kolik si vydělají). Čím sloužíme inzerentům a jak můžeme být ještě skvělejší, rozebírá zbytek článků. Protože já službu PlaCla chápu především jako službu zákazníkovi. Nikdo jiný nás neživí, nedotuje a nepodporuje. A jedině skvělou službu, která vám ušetří čas a peníze, si objednáte znovu. Bez toho umřeme hlady.

4 komentáře: “Třicetidenní výzva – článek denně PlaCla zvládne”

  1. Darina napsal:

    Fúha veľmi pekný challenge, som zvedavá takmer na každý jeden článok a teším sa na ne. Zvládnuť to bude brnkačka len to treba celé naplánovať, rozplánovať a navrhnúť a to vyzerá že to už je hotové 🙂

  2. Tomáš napsal:

    Poslední článek výzvy z 21.6., tak to vypadá, že se výzva nepodařila. Gratuluji tedy k výhře Michalovi a snad se podaří Vaškovi články, alespoň zpětně publikovat…

  3. Václav Bartoš napsal:

    Ona sázka zněla trochu jinak. Michal tvrdil, že na firemním blogu článek denně nebude nikoho zajímat. Jak píšu v úvodu: „Michal Kubíček myslí, že jsem blázen, nic takového není potřeba a denně sem nebudou čtenáři chodit.“ Včera mi volal inzerent, který plánuje vytížit naši redakci a také zmiňoval třicetidenní výzvu. Moc mě zájem překvapil a díky němu i sázku s Michalem vyhrál. Dokud jsem do 21.6. články vydával denně, reakce nebyly skoro žádné. Včera jsem k tomu opět sedl a jestli se dnes nezadrhnu, bude to kompletní, napíši o tom ve shrnutí. V záloze si ještě nechávám článek, jak pracovat 4 hodiny denně.

  4. Václav Bartoš napsal:

    A na světě je už dnes… https://blog.placla.cz/jak-pracovat-4-hodiny-denne-a-vse-stihnout/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

6 + twelve =