Proč jste vzdali spolupráci s copywriterem?

Článek napsal Václav Bartoš dne 16.6.2018 . Zařazeno v kategorii Všeobecné

Neplnil deadliny, dělal chyby, byl arogantní a říkal si o příliš mnoho peněz? Byly to ty důvody? To všechno díky službě PlaCla u poptávek POUZE NAPSÁNÍ odpadá. Texty napíšeme v průměru do 24 hodin a pokud nebudou skvělé, vrátíme inzerentovi peníze a zaplatíme my jemu, a to celých 2 000 Kč za každý pokažený text jako kompenzaci za ztracený čas. Jsem odhodlán inzerentu poskytovat skvělé služby, protože jedině tak mu dokáže naše rychlost, kvalita i cena vyrazit dech a objedná si znovu. V tomto ohledu je nám konkurencí pouze naše včerejší práce a v našem nejlepším zájmu být tak skvělí i dnes.

Zmiňuji se o konkurenci, protože původně jsem chtěl vyjmenovávat důvody, proč se to jinde nedaří, ale nemá smysl se zdržovat tím, že to jinde drhne, když ve službě PlaCla stačí pouze:

My v PlaCle se za každý text připravený v rámci poptávek POUZE NAPSÁNÍ zaručujeme garancí vrácení peněz a vyplacení 2 000 Kč, pokud nedokážeme dodat náhradu odpovídající požadavkům inzerenta. Při reklamaci se ujišťujeme, zda se jedná o dílčí chybu nebo je nutné dodat zcela nový text. Přičemž dodání zcela nové verze je v ceně. Takže v PlaCle inzerent nic neriskuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 − 1 =