Doporučení – provizní program

Článek napsal Martin Jersák dne 30.11.2009 . Zařazeno v kategorii Nápověda, Nové funkce

Provizní program je další možnost výdělku na Placla.cz .  Z každého registrovaného blogera nebo inzerenta, který se zaregistruje s vaším referenčním číslem, dostanete provizi. Provizi dostanete ve výši 10 % z ceny článků uživatele po dobu jednoho roku od registrování nového uživatele. Vaše referenční číslo najdete v administraci pod názvem „Doporučení„.

Podmínky provizního programu byly aktualizovány dne 30.4.2014.

Jsou dvě možnosti doporučení. První možností je, že nový uživatel zadá při registraci váš referenční kód. Takže vždy, když se zmíníte o Placla.cz, zmiňte se i o vašem referenčním čísle. Druhou možností je umístit na vaše stránky referenční odkaz, který najdete v administraci v Doporučení. Referenční odkaz má tvar „https://placla.cz/?aff=vasecislo“. Systém ukládá cookies s platností jeden měsíc z příchozího odkazu na hlavní stránku! Díky tomu se i návštěvník, který se zaregistruje za 14 dní, stane vaším registrovaným uživatelem, ze kterého máte provizi.

Na stránce Doporučení můžete sledovat kolik máte registrovaných blogerů/inzerentů a v jakém období budete dostávat provize z těchto uživatelů. Jednotlivé připisované provize můžete sledovat v administraci v historii Pokladny. Blogerům se provize připočítává k „Aktuální výdělek„, který je možný vyplatit při výdělku nad 500 Kč . Inzerentům se provize připočítává k „Volné peníze„, které lze využít k nákupu článků.

6 komentářů: “Doporučení – provizní program”

  1. jájina napsal:

    ahoj chtěla bych psát články, zajímavé, někdy méňě zajímavé, legrační, trapasy, a o dětech , batolata , život se seniorem apodobné, díky

  2. Marek Hnátek napsal:

    Budou k dispozici i bannery? Děkuji za info.

  3. Martin Jersák napsal:

    Aktuálně bannery nepřipravujeme.

  4. itom napsal:

    Jájino, je na vás kontakt?

  5. David napsal:

    Chtěl bych psát o tom jak jsem si dokázal minimalizovat spotřebu energie a tudíž přispět životnímu prostředí:)

  6. […] připravili pro Vás sadu propagačních bannerů. Více o provizním programu naleznete v článku Doporučení – provizní program .  Bannery naleznete zde níže v článku a administraci v menu […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 × 4 =