Dobrý blog – základ je adresa

Článek napsal Martin Jersák dne 22.11.2009 . Zařazeno v kategorii Nápověda

Základem kvalitního payperpost systému jsou blogy, které blogeři v systému mají a na kterých se objevují blogery napsané články. Pro udržení kvality blogů je potřeba dodržovat základní určená pravidla. Pravidla Placla.cz vycházejí z požadavků na blogy, o které mají inzerenti zájem.

Základem ideálního blogu je dobrá adresa. Dobrou adresou se rozumí vlastní doména. Přijatelné varianty jsou:

1.) https://mujblog.cz

2.) https://mujblog.superhonza.cz

3.) https://superhonza.cz/mujblog/

Blog  je internetový občastník, osobní deník. Většinou obsahuje články tříděné do kategorií s možností komentářů a vyjadřuje osobní postoje pisatele k dané problematice. Blogy jsou buď osobní, nebo úzce specializované na nějaké téma. Délky příspěvků bývají více jak dvě nebo tři věty a dávají smysl.

Jak vytvořit ideální blog

Pro vytvoření blogu potřebujete nejprve webhosting a doménu. Doména je internetová adresa vašeho blogu. Stránky blogu musí být někde na internetu fyzicky uloženy, aby doména měla co ukazovat. Více o webhostingu naleznete na mnoha stránkách: hledání webhostingu na Google . Na webhostingu může být předinstalovaný nějaký weblog nebo si ho musíte doinstalovat (např WordPress na kterém běží tento blog). Weblog přizpůsobte vzhledem i funkcemi vašim potřebám a začněte psát články alespoň o třech odstavcích. Teprve pokud máte weblog s obsahem, je čas přidat se do systému Placla.cz.

Tento článek je informativní a snaží se stručně popsat o jaké blogy je zájem a zároveň odpovědět blogerům na otázku :“Proč byl můj blog eliminován?“ Snažíme se udržet minimální standart blogů v systému a není v našich silách každému blogerovi odpovídat a vést diskuzi, proč zrovna jeho blog byl eliminován.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × four =