Snížení ceny článku pro blog inzerentem

Článek napsal Martin Jersák dne 2.1.2010 . Zařazeno v kategorii Nápověda, Nové funkce

S novým rokem jsem se rozhodl plnit vánoční přání uživatelům systému. Častým přáním inzerentů bylo mít možnost snížit cenu za článek blogerovi, pokud blog patřil k méně kvalitním. Nyní tuto funkčnost systém má.

V detailu poptávky po článcích mezi nabídkami blogerů,  jsou odkazy „Přijmout“ a „Odmítnout„. Mezi těmito dvěma odkazy je nyní nový odkaz „Přijmout s nižší cenou„. Po kliknutí na tento odkaz se v horní části stránky zobrazí formulář pro vložení nové částky. Příslušná částka se zablokuje jako při normální akceptaci blogu, pouze s nižší cenou. Nově zadávaná částka nesmí být menší než minimální cena článku.

Toto opatření umožní inzerentům zvýšit cenu poptávky a případně ji u některých blogů snížit. Zároveň už nebude potřeba tvořit dvě poptávky v různých cenových hladinách. Tímto způsobem lze cenu nejen snižovat, ale pokud se vám blog hodně líbí, tak můžete cenu i zvýšit. Nově byla zvýšena minimální cena článku z 100 na 120 Kč. Proto někteří inzerenti s dlouhodobějšími poptávkami s minimální cenou tuto možnost nebudou moci využít.

Jeden komentář: “Snížení ceny článku pro blog inzerentem”

  1. Saša Doktor napsal:

    To je sice moc pěkné, ale pokud tam zároveň není možnost následně zamítnout napsání po snížení ceny ze strany blogera, tak je to silně nedotažené a nemělo se to vůbec nasazovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 − four =