Zavádíme „Poptávky pouze napsání“

Článek napsal Václav Bartoš dne 2.9.2015 . Zařazeno v kategorii Nové funkce

Uplynulý rok vývoje nových funkcí PlaCly byl natolik překotný, že nezbýval volný čas na referování o nich. Jednou z klíčových změn bylo, že z některých blogerů se stali publisheři, kteří de facto pouze dohlíží na publikování a úpravy článků dle připomínek inzerentů. Na jaře jsme totiž vybrali redakční dream team nejzkušenějších blogerů PlaCly a těm nabídli psaní pro ostatní blogery. A nyní přichází čas na další změnu. V tomto okamžiku po 1 731 redakčních článcích (od 25.3.) jsme vybrali ty nejlepší z nejlepších, kteří pod dozorem editora a v některých případech (za příplatek) i korektora píší články přímo pro inzerenty.

Od teď mohou zadat poptávku i ti inzerenti, kteří hledají obsah pro své stránky, firemní blogy a offline prezentace. Pokud chtějí více článků na stejné téma, doporučuji zadat poptávku o rozsahu několika normostran s tím, že každá normostrana bude samostatný článek. Když se opakují některá témata (poptávky) každý měsíc, i přesto je dobré do nich dodat aktualitu a reagovat na to, co čtenáři jejich webu či magazínu právě řeší. Nepřímo tak narážím na to, že nastala vhodná doba pro registrace inzerentů i publisherů, kterým ulehčíme práci (obsáhneme úkoly redaktora i editora – čemuž odpovídá i cena).

Zmýlit se může samozřejmě každý, a proto i pro „Poptávky pouze napsání“ platí garance reklamací a arbitráží a samozřejmě vrácení peněz v případě nespokojenosti. Okamžitě pak předáváme napsání článku jinému redaktorovi. Případně jej pro vás osobně připraví Michal Kubíček. Pokud nevyužijete částku minimálního dobití, platí garance vrácení nevyčerpaného kreditu až rok od posledního přihlášení.

Jeden komentář: “Zavádíme „Poptávky pouze napsání“”

  1. Jan Profík napsal:

    Co se připravuje dalšího nového?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

7 − five =