Přesun kreditu mezi účty

Článek napsal Martin Jersák dne 6.12.2011 . Zařazeno v kategorii Nápověda

Služba PlaCla umožňuje přesouvat mezi jednotlivými účty uvnitř systému kredit bez nutnosti přefakturace. Tuto možnost využívají blogeři, kteří si založí i inzerentský účet a chtějí, aby ostatní psali o jejich blogu a tím si zvýšili návštěvnost. Druhou skupinou, která využívá tuto možnost, jsou reklamní agentury. Reklamní agentury většinou mají svůj hlavní účet, kam si dobíjejí kredit a ten si pak přeposílají v menších částkách na účty svých klientů.

Odbočka: dobré reklamní agentury, které se chovají transparentně, zakládají pro každého klienta vlastní účet.

ÚPRAVA: V dubnu 2014 jsme zavedli agenturní účty, díky kterým agentury s aktivovaným agenturním účtem mohou ze záložky Agentura spravovat klientské inzerentské účty z jednoho místa a převádět na ně kredit sami. Zpětný převod je však nutno provádět stále přes Podporu.

Jak přesunout kredit mezi účty:

V administraci účtu, kde máte kredit, napište na interní podporu částku, kterou chcete přesunout a název (login) účtu, kam chcete přesunout kredit.

ÚPRAVA: V listopadu 2016 jsme do Pokladny umístili oddíl Převod kreditu, kde si můžete zažádat o převod na jiný blogerský či inzerentský účet nejen v rámci české PlaCly, ale i slovenské. Převody schvalujeme v řádu minut, výjimečně hodin. Platí to i pro převody blogerského kreditu na inzerentské účty a zpět. Z inzerentských účtů na blogerské nepřevádíme bonusový kredit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + 4 =