Doporučení PlaCla – affil v novém

Článek napsal Václav Bartoš dne 30.4.2014 . Zařazeno v kategorii Nové funkce

Provizní program se za čtyři a půl roku své existence stal běžnou součástí PlaCly. Vaše referenční číslo najdete po přihlášení v záložce Doporučení. Pokud vás zaujal některý web publikující kvalitní obsah a tematický k našim poptávkám, můžete jej doporučit a mít provizi ve výši 10% z ceny každého proplaceného článku. Stejně tak, pokud víte o inzerentech, kterým dokáže PlaCla zjednodušit prezentaci a propagaci na internetu.

Jak jste dosud mohli doporučovat?
1. přes referenční odkaz, kdy se příchozím uloží na jeden měsíc do prohlížeče cookies a při registraci se přiřadí jako vámi doporučený
2. zadání referenčního čísla při registraci doporučeného

Jak nyní můžete doporučovat?
Výše uvedené stále platí. S tím, že nyní nově můžete doporučovat jakkoliv. Stačí následně na info@placla.cz zaslat IČO, mail nebo jakýkoliv údaj, který nám pomůže přiřadit k vašemu účtu doporučeného.

A nyní to hlavní – zásadní změna – doporučené již po roce nemažeme

Rozhodli jsme se nastavit podmínky provizního programu tak, aby služba PlaCla již po roce doporučené nemazala. Co bude pro přiznání provize klíčové, je, že jste v uplynulých 6 měsících doporučili alespoň jednoho aktivního uživatele, kterému byl proplacen nebo který proplatil alespoň jeden článek. Pokud tato lhůta uplyne, provize se přestanou připisovat. Váš affil účet se všemi doporučenými se znovu aktivuje poté, co doporučíte nového aktivního uživatele a jeho platnost se prodlouží o 6 měsíců a začnou se připisovat všechny provize.

Mezi připravovanými funkcemi je i přiřazení vašeho referenčního čísla k těm, kteří se registrují po příchodu z URL aktivního webu v PlaCle – tedy bez nutnosti umístění referenčního odkazu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

13 + six =