Akceptace blogů v poptávce

Článek napsal Martin Jersák dne 9.1.2011 . Zařazeno v kategorii Nápověda, Nové funkce

V detailu poptávky se postupně zobrazují blogy, které mají podle zadání poptávky zájem napsat článek. Problematika akceptace blogů s různýma cenama byla dosti divoká, proto došlo k sjednocení a úpravě systému. Mohou nastat tři případy:

1.) Pokud se bloger spokojil s vámi nastavenou cenou, máte u tohoto záznamu odkaz „Přijmout nabídku„.

2.) Pokud se bloger nabídl za vyšší cenu, než jste určili při zadávání poptávky, máte u záznamu i druhý odkaz „Přijmout s nižší cenou„. V horní části poptávky se vám zobrazí formulář pro zadání nové ceny. Cenu můžete snížit zpět, až na vámi zadanou základní cenu článku.

3.) Pokud se bloger nabídl za vyšší cenu a zbývá vám nižší kredit, než je navrhovaná cena, zobrazí se vám pouze odkaz „Přijmout s nižší cenou. Cenu lze potom upravit v rozmezí minimální ceny článku až výši vašeho kreditu.

4 komentáře: “Akceptace blogů v poptávce”

  1. Michal Beránek napsal:

    Tato funkce vznikla jako možnost snížit cenu v případě, kdy blog není kvalitní. Viz. https://placla.cz/blog/snizeni-ceny-clanku-pro-blog-inzerentem/ Bohužel ji inzerenti na Placla zneužívají ke srážení co nejnižší ceny. Zaveďte funkci nebo zobrazení minimální ceny, pod kterou text pro inzerenta nenapíšeme a nepublikujeme. Současná minimální cena 133 Kč zadaná v systému nepokrývá náklady a je někde na úrovni práce studenta bydlícího na koleji. Nikoli profesionálního copywritera, z jehož odměny je hrazen i pronájem kanceláře v centru velkého města.

  2. Martin Jersák napsal:

    Beránek: právě tato aktualizace systému řeší zneužívání snížené ceny při akceptaci ze strany inzerenta. Díky tomu cena, kterou určí inzerent jako defaultní při zadávání poptávky, je minimální cena u poptávky. Takže se nyní nemůže stát, že když je článek za 350 kč, že budeš akceptován za 133 Kč

  3. Alexander Doktor napsal:

    No sláva! Jen škoda, že to není dotažené. Podle mne by neměl být problém přidat parametr „minimální cena blogera“ a pokud by poptávající s vyšší cenou nesouhlasil, tak by měl možnost nabídku POUZE zamítnout, nikoli vrátit zpět s nižší cenou. Dávalo by to větší smyls, šetřilo čas všem a zefektivnilo celý systém.

  4. cenek havelka napsal:

    Plně souhlasím s Alexandrem, pokud bloger již jednou zmíní cenu za kterou je ochoten článek napsat, měl by inzerent mít možnost pouze potvrdit, nebo zamítnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + eight =